Jue22Sep202220:41
 
NOTA DE PREMSA
 
LA PLANTILLA D’AUTOBUSOS DE TMB VOTA VAGA INDEFINIDA
 
El Comitè de Vaga d’Autobusos de TMB informa, a través d’aquesta nota de premsa, que la vaga d’avui ha estat recolzada per la majoria de la plantilla. Malgrat la incompetència de la Direcció per nomenar els serveis mínims aquets s’han pogut realitzar sense cap incident digne d'esmentar.
 
Gairebé la totalitat del personal de conducció i els mecànics de les quatre cotxeres, que no tenien servei minin, s’han adherit a la vaga igual que han fet gran part del personal d’oficines.
 
L’Assemblea convocada a les 12 del migdia a les Cotxeres de Sants ha estat multitudinària, el local s’ha quedat petit per acollir a tot el personal que ha volgut assistir, gairebé un miler de treballadors/es han pogut seguir l’assemblea a l'interior del recinte i varis centenars han hagut que seguir l’assemblea des de el carrer.
 
L’Assemblea ha decidit NO ACCETAR L’ÚLTIMA PROPOSTA DE L’EMPRESA denunciat que l’única persona que està impedint arribar a un acord és la presidenta de TMB Laia Bonet i les persones que li donen suport des de l’Ajuntament (Jaume Collboni i Ada Colau)
 
L’Assemblea ha decidit continuar les aturades ja convocades en aquestes festes de la Mercè (del 23 al 30 de setembre) i convocar vaga indefinida, de dues hores per torn, a partir d’Octubre.
 
Al final de l’assemblea centenars de treballadors i treballadores d’autobusos hem sortit en manifestació des de les Cotxeres de Sants a la Plaça d’Espanya. 
                                    Sello comite de empresa
 
Mes Informació:
 
Ramiro CGT 649 47 01 51
Mario SIT 635 66 51 49
Hermosilla ACTUB 619 65 04 41
Octavi CCOO 667 72 55 76
Arias UGT 66 83 55 38
 
 
Barcelona 22 Setembre de 2022